1 Kokonainen kukkakaali
1 Kokonainen parsakaali
3/4 Kesäkurpitsaa
n 2 dl Paprikasuikaleita (pakaste)
1 Kananmuna
n. 3 dl Juustoraastetta
2 prk Kermaa
Mausteita esim. paprikajauhe, suola, mustapippuri.
Poista kannat ja lehdet kukkakaalista ja parsakaalista, pese ja esikeitä ne. Paloittele kesäkurpitsa ja lisää kaikki kasvikset isoon vuokaan ja kaada päälle muna-kerma-juustoseos. Paista n 175-200 asteessa n. 30-45 min.
Parsakaali ja kukkakaali olivat suunnilleen samankokoisia, jotta maut olisivat tasaiset. Jokainen voi tietenkin oman maun mukaan poistaa tai lisätä jotain. Oma lemppari on kukkakaali.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.