Vaikka olenkin ollut nyt jo viikon kotona, sairasloman ja vapaapäivien takia, en ole saanut oikein mitään aikaiseksi. Oikea olkapääni on tulehtunut, minkä takia en voi juuri mitään tehdä. Olen vähän maalaillut vasemmalla kädellä koirien huoneen porttia, pessyt lattioita VASEMMALLA kädellä, leiponut ja tehnyt ruokaa vain hiukan oikea käsi apunani.. No järjestelin myös ihan pikkuisen vierashuonetta, molemmilla käsillä :)

Kannoin autotallista lapsuuden aikaisia kirjojamme. Koska mitään radikaalia en voinut tehdä, niin tyydyin vain laittamaan kaapiston osat vierekkäin, enkä ryhtynyt kasaamaan sitä. Kauniit ja värikkäät kirjat pääsivät esille kaapistoon.

Tuo kaapin päällä oleva Atmosfear peli tosin joutaisi jonnekkin muualle, ei ole ihan lasten kirjojen kanssa sopiva..

Kirjojen joukosta löytyi oma lapsuuden lempparini: Pipsa Peltohiiri. Huomasin tosin vasta nyt, että se kertoo kuolemasta.. Hmm.. kaiken lisäksi olen saanut sen joskus synttärilahjaksi, ei ole lahjan antaja tainnut tutustua kirjaan! No, ei sillä väliä, kirja on erittäin kauniisti kuvitettu :)

Tässä myös toinen lempparini; Osku Orava vihkonen.

Kirjojen seasta löytyi myös tämä: Aku Ankan Keittokirja!

Tässä kirjassa on ihan oikeita ohjeita, ne on jaoteltu vaikeusasteittain; Helppoa, Melko helppoa ja Melko vaikeaa

Me ei siskojeni kanssa tosin saatu kokeilla edes niitä kaikkein helpoimpia, taisimme sotkea keittiössä enemmän kuin saimme aikaiseksi! :)

Nyt kun on ollut aikaa, siis ei mitään muuta kuin aikaa tapettavana, olen käynyt joitain kertoja koirien kanssa pitkillä kävelylenkeillä metsissä ja auraamattomilla ja käyttämättömillä metsäautoteillä. On ollut ihana päästä edes vähän liikkumaan, kun eihän tässä pääse edes urheilemaan. Harmi, miten moneen asiaan tuollainen yksi olkapääkipu vaikuttaa. Voitte vaan kuvitella miltä tuntuu kirjoittaa koneella :(

No, huomenna töihin.. Katsotaan mitä siitä tulee.